En saa sanoa siitä mitään joten sanon vain tämän

Jatkan taas vanhasta teemastani, kiinnostavien suurprojektien salassapidon vaikeudesta.

Domhnall Gleeson sanoi taannoin Huffington Postin haastattelussa, että salassapitosopimuksen lisälehdellä annetaan erikseen Episodi VII:n näyttelijöille lupa sanoa elokuvasta vain yksi asia: ”I’m excited to be in the movie”. Tämä saattaa olla vitsi, mutta tarkalleen näillä sanoilla olemme sen melkein jokaiselta projektiin kytketyltä näyttelijältä kuulleet.

Näyttelijöiden työhön kuitenkin kuuluu haastattelujen antaminen, toimittajien työhön kuuluu kysyminen ja Star Wars, niin, kiinnostaa kysyjiä. Ja silloin käy näin kuten tässä viime viikkoinakin:

  • Roger Moore, BBC: Noin 1:50:00:n kohdalla Sir Roger kertoo käväisseensä Episodi VII:n kuvauspaikalla ja nähneensä vuoria ja lunta. Moorekin viittaa salassapitoon, eikä taida tajuta, että tuli juuri vahvistaneeksi pitkään huhutun jääplaneetan.
  • Oscar Isaac, Entertainment Weekly: Isaac kehuu kuvausten tunnelmaa ja sutkauttaa sadoista stormtroopereista. Tarkkaan ottaen Lucasfilmin tiedotteissa tai Bad Robotin twiiteissä ei oltu vielä vahvistettu stormtroopereitakaan.
  • Anthony Daniels, Entertainment Weekly: Ohjaaja JJ Abrams harkitsi vaihtoehtoa, että C-3PO tehtäisiin tähän trilogiaan tietokoneella. Daniels ei suostunut pelkäksi ääneksi, ja näyttelijän kertomuksesta voi päätellä, että ehkäpä ohjaaja ei ollut ultimaatumista pahoillaan. Muutenkin kiinnostavassa haastattelussa Daniels kertoo myös tulleensa ajatelleeksi uuden elokuvan kuvauksissa Threepion kasvattaneen itseluottamustaan.
  • Rian Johnson, TheTalkhouse: Johnson puhuu jälleen Episodi VIII:sta, jonka hän ohjaa ja kirjoittaa, mutta jota sitäkään ei ole virallisesti julkistettu. (Furious Fanboys -sivun kuuleman mukaan LFL oli jo julkaisemassa tiedotteen, mutta omistajakonserni Disney kielsi epäillen Johnson-tiedon viestittävän yleisölle, ettei Disney luottaisi Abramsin Episodi VII:ään. Teoria tuntuu uskottavalta, epäilys typerältä bisnesajattelulta. Ehkäpä kompromissina Johnsonille annettiin lupa vastata kysymyksiin rehellisesti?)

Siihen taitaa olla syynsä, että kukaan ei ole vielä saanut Daisy Ridleyn haastattelua.

1 thought on “En saa sanoa siitä mitään joten sanon vain tämän

  1. Päivitysilmoitus: Falcon! Valomiekat! Kanada? | Tähtien jatkosota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s