Ensi torstaina?

MakingStarWars.net skuuppaa: Disney järjestää studioillaan Floridassa konsernin johtoportaalle Star Wars -teemaisen aamiaisen torstaina 24. huhtikuuta. (Tarjolla on muun muassa munakokkeli-peruna -annos Tatooinen auringonnousu – menukuvat linkin takana.)

Varsinainen uutishälytys piilee siinä, että MakingStarWarsin mukaan tilaisuudessa ovat läsnä sekä George Lucas että ”klassisia näyttelijöitä”.

Raahattaisiinko eläkepappa-Lucas ja vanhan trilogian näyttelijät todella paikalle ainoastaan yhtiöpomojen tavattavaksi? Eikö samalla kannattaisi, noin esimerkiksi, järjestää vaikkapa pieni pressitilaisuus, jossa julkistaa jotakin koko maailmalle heti pomoportaalle kertomisen jälkeen?

Selvinnee torstaina.

(in other news: käsikirjoittajatiimin Simon Kinberg vastasi IGN:lle expanded universesta ja Episode VII:stä näin ytimekkäästi: ”The canon is the canon, and the canon is the six films that exist.”)

5 thoughts on “Ensi torstaina?

 1. No olisi jo &@€$£¥ aika. Tätä menoa Disney kertoo elokuvasta jotain virallista ensimmäisen kerran joitakin kuukausia ensi-illan jälkeen. May the 4th on nyt niin lähellä, että uskon Disneyn odottavan sinne asti.

  • Niinpä. Joku jo Twitterissä jokin aika sitten vitsailikin jotain sen tyyppistä, että ”Alan Horn reveals Episode VII actually premiered last year”…

   May the 4th:sta en ole niin varma. Sehän on alunperin SW-fanien juttu. Disney-studiolla on toki nyt mahdollisuus virallistaa tapahtuma (viime vuonnakin studio järjesti jo jotain), mutta en näe mitään erityistä syytä, miksi julkistukset pitäisi ajoittaa juuri siihen. Etenkin, kun päivä sattuu tänä vuonna viikonlopulle…

   Kuitenkin: jos torstaina ei julkisteta mitään (ja tuo tapahtuma kuitenkin järjestetään, Lucasineen ja näyttelijöineen), niin virallinen veikkaukseni kuuluu, että henkilöiden paikallaollessa nauhoitetaan videoklipit julkistushetkeen. Joka sitten kyllä hyvinkin voisi olla neljäs toukokuuta.

 2. Päivitysilmoitus: Spinoffit: Jos tää pahis ois nyt hyvis | Tähtien jatkosota

 3. Päivitysilmoitus: Hei hei, expanded universe II: Hei hei nyt ihan oikeasti | Tähtien jatkosota

 4. Päivitysilmoitus: Spinoffit: Jos tää pahis ois nyt hyvis | Tähtien jatkosota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s