Carrie-täti vahvistaa: On vanha jengi koossa taas

Nyt se kai sitten on käytännössä virallista.

Palm Beach Illustrated haastatteli tiistaina Carrie Fisheriä, ja sai seuraavat vastaukset:

carrie_fisher_2009

Carrie Fisher vuonna 2009. (kuva: Matt Klein, flickr.com/people/8213286@N07)

Can you confirm whether you’ll reprise the role of Princess Leia?
Yes.
What do you think Princess Leia is like today?
Elderly. She’s in an intergalactic old folks’ home. I just think she would be just like she was before, only slower and less inclined to be up for the big battle.
And still wearing the bagel buns?
The bagel buns and the bikini, because probably she has sundowners syndrome. At sundown, she thinks that she’s 20-something. And she puts it on and gets institutionalized.

Kaksi jälkimmäistä vastausta lienevät mahtitäti Fisherin huumoria (olettehan nähneet, kuinka Carriemme ”kehui” Lucasia?). Mutta ensimmäinen vastaus ei jätä paljon tulkinnanvaraa.

Olen koko ajan olettanut, että Carrie Fisher olisi kovin luu vanhasta jengistä, jos heidät halutaan mukaan. Fisher on joukkueen tähdistä se, joka on etääntynyt kauimmas ammattinäyttelijästä, ja se, jonka SW-traumat ovat tunnetusti kovimmat. Epäilen, että jos Lucas olisi Episode VII:n puikoissa itse, ei tätä reunionia ehkä nähtäisi. Mutta hänpä ei ole.

Mark Hamill antoi jo aiemmin ymmärtää, että suostuu kyllä, mutta haluaisi kaikki muutkin mukaan. Harrison Fordin huhuttiin jo allekirjoittaneen sopimuksenkin. Billy Dee Williams ja tietenkin Anthony Daniels tulevat taatusti. Peter Mayhewkin, varmasti, mutta tosiasiassa Chewbaccaa voisi helposti näytellä joku muukin hujoppi. Seuraavaksi näistä varmasti alkaa tipahdella virallisia vahvistuksia, mutta itse asiassa, Fisherin haastattelun jälkeen olisin melkein valmis kääntämään spekulaatiomielenkiinnot uusien hahmojen näyttelijöiden suuntaan – vanhoja ei enää tarvitse jossitella. (Ellei sitten Sam Jacksonia tai Voima-haamuina palaavaa Hayden Christenseniä…). Tosin, uusien näyttelijöiden spekulointi on vaikeaa ennen kuin tiedämme mitään juonesta, tapahtuma-ajasta ja hahmoista. Käytännössä Fisherin ilmoitus joka tapauksessa vahvistaa entisestään sitä, että tekeillä tosiaan on otsikon lupauksen lunastava Episode VII, eikä ”uusi seikkailu Star Wars -maailmassa”.
Joka tapauksessa, niin kuin Penny Lane sanoi Almost Famousissa, ”it’s all happening”.

3 thoughts on “Carrie-täti vahvistaa: On vanha jengi koossa taas

  1. Päivitysilmoitus: Etsitään huumorintajuista ja hyväkuntoista teinityttöä | Tähtien jatkosota

  2. Päivitysilmoitus: Ai niin, pitikö tästä tosiaan vieläkin olla vaiti | Tähtien jatkosota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s