Outoja huhuja

A Disturbing Rumor.

Kaksi sanaa, jotka kävisivät tämän merkinnän lisäksi Episode VII:n otsikoksi.

Ajatelkaapa: Artikkeli ja kaksi sanaa, ihan kuin The Phantom Menace ja A New Hope! Sama henki kuin noissa kahdessa: epämääräinen vihjaus tulevasta! Originellit alkukirjaimet, joista saa kätevän lyhenteen ADR!

Toki keksin sanat ihan äsken ihan omin pienin aivonystyröin.

No, tänäänhän siis Harry Knowles, tuo internetin sketsihahmo, väitti Episode VII:n otsikon olevan ”The Ancient Fear”. Sanoisin, että suunnilleen yhtä uskottavaa. Täyttää kaikki samat kriteerit. Eli voihan se olla?

(Muistammehan, että tähänastiset huhut ovat väittäneet otsikoksi ainakin Rise of the Jedi, A New Dawn, Order of the Jedi ja, kaikkien suosikki, The Hill. Bleeding Cool väitti niin ikään tänään elokuvan kulkevan kuvaustyönimellä ”Avco”.)

Huhu numero 2: Movie Cricket väittää John ”Dak” Mortonin kertoneen Rebelsin muodostavan suoran sillan Episode VII:ään. Mortonhan on paitsi (piskuisen roolin) SW-näyttelijä, myös bloggaaja virallisilla sivuilla, joten ei ihan kuka tahansa horisemaan. Eikä Rebelsin kytkeytyminen uuteen trilogiaan toki horinalta kuulostakaan, kuten ei sekään, että sarjassa nähtäisiin hahmoja, jotka esiintyisivät myös uudessa trilogiassa. Tätä on huhuttu aiemminkin, ja järkeen se ainakin käy. Mutta sitten lehti jatkaa vielä väittämällä, että Billy Dee Williams esittäisi Landoa Rebelsissä. Tämänkin voisin uskoa, ellei tämän elokuvasarjan casting-julkistuksia varjeltaisi näin agressiivisesti. Todellako SW.comin bloggaaja olisi nyt sitten tällaisen uutisen vahingossa lipsauttanut? (Williams muuten twiittasi sunnuntaina hashtagin #bringbacklando. Ironiaa? Epätoivoa?)

Huhu numero 3 ei ole huhu: Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger sanoi Disneyn suunnittelevan vähintään kolmea spinoff-elokuvaa aiemmin vahvistetun kahden sijaan. Jos edelliset huhut olivat outoja, tämä on hädin tuskin edes uutinen.

3 thoughts on “Outoja huhuja

  1. Päivitysilmoitus: Juonihuhut: Jedimetsästäjiä, valtiomuotoväitteitä ja Tom Cruise | Tähtien jatkosota

  2. Päivitysilmoitus: Herää Voima! Nyt on tosi kyseessä | Tähtien jatkosota

  3. Päivitysilmoitus: Juonihuhut: Hei kuka puhuu | Tähtien jatkosota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s