Ai niin, pitikö tästä tosiaan vieläkin olla vaiti

Vaikuttaa siltä, että eräät muutkin kuin minä ovat vähitellen turhautuneet siihen, että erään elokuvan näyttelijöistä ei ole vieläkään virallisesti ilmoitettu edes pääosatähtiä. Käsikirjoitus on valmis, kuvaukset alkavat toukokuussa. Hop-hop!

fisher-europe

Carrie Fisher heinäkuussa 2013 Saksassa. Lasketaanko Leia-lintu Suomi-viittaukseksi? (kuva: Aki Jörgensen)

Carrie Fisher, se-joka-on-aina-puhunut-mitä-itse-tahtoo, on lipsautellut paluustaan Star Warsiin heti seitsemännen episodin uutispommista lähtien. Jo viime maaliskuussa minäkin ehdin kirjoittamaan vanhan trion olevan nyt varmuudella taas koossa, kun Fisher vastasi suoraan kysymykseen paluusta prinsessa Leiaksi myöntävästi. Perässä taisi tulla äkäinen puhelinsoitto, koska tuolloin Fisherin pr-edustajat kiirehtivät kuittaamaan nämä puheet huumoriksi.

Ja totta, osa letkautuksista (”I probably had an affair with some general”) menee Carrie-tädin omapäisen ja ensiluokkaisen huumorin piikkiin. Toisinaan huumorin sekaan on tainnut kuitenkin lipsahdella faktoja, kuten Calgaryssa huhtikuussa, jolloin Fisher kertoi Disneyn lähettävän hänelle kotiin personal trainerin. Kaikkein virallisimmissa yhteyksissä, kuten kesän Star Wars Celebration Europe -messuilla Saksassa, jopa Fisher on kuitenkin malttanut olla lipsauttelematta mitään.

Sen sijaan tällä viikolla Carrie Fisher antoi haastattelun TV Guidelle tv-hommista, ja uutisen huomaamattomasta asemoinnista jutun loppuun päätellen vaikuttaa ihan siltä, että toimittaja ei edes huomannut, mihin kiellettyyn kysymykseen haastateltava vastasikaan:

As for the next Star Wars film, Fisher says she, Harrison Ford and Mark Hamill are expected to report to work in March or April.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s