Linkkejä maaliskuulta 2013

Muutamia blogin aihetta sivuavia linkkejä kuluneelta kuukaudelta:

Starwars.com: This is Madness -turnajaiset
Eli sovellus March Madness -turnajaisista (joista vielä kiinnostavampi sovellus tosin oli Io9:n scifisarjaäänestys), aiheenaan Star Wars -hahmosuosikit. Tätä kirjoittaessa yhä kesken. Voittaja lienee selvä jo etukäteen, mutta ainakin minut yllätti, että Obi-Wan voitti jo Han Solon (minäkin tosin äänestin, mutta silti). Tämä olisi kiinnostavampi, jos Clone Warsin sivuosahahmojen ja elokuvissa vilahtaneiden otusten tilalla olisi muutamia valittuja EU-hahmoja, mutta niiden poissaolo viitannee Lucasfilmin salavihkaiseen EU:n piilotuskampanjaan.

ScifiNow: Palpatine solo film could have “tragic arc”
Ian McDiarmid puhuu keisari Palpatinen hahmosta ja tämän mahdollisesta tulevaisuudesta, heittäen ilmoille idean Palpatine-spinoffista. Lisäksi kiinnostavaa puhetta työskentelystä Lucasin kanssa aiemmissa elokuvissa. Tämä voi tietysti mennä solidaarisuushehkutuksen piikkiin, mutta haastattelun perusteella teatterimies McDiarmid tykkäsi kovasti SW-kokemuksestaan ja, mikä mielenkiintoisinta, myös Lucasin usein parjatusta tavasta ohjata näyttelijöitä: He will tell them ‘I’ve employed you to act, that’s what you do, I have complete confidence in the fact you can do it, so let’s see if we can take off together’.

The Hollywood Reporter: Kathleen Kennedy on Star Wars, Lincoln and secret J.J. Abrams meetings
Pitkä haastattelu, jossa on vaikka mitä. Kannattaa ilman muuta lukea.

Slashfilm: Disneyland Surveying Visitors About Possible ‘Star Wars’ Land
Ajatukseni Disneylandin Star Wars -maasta menevät kutakuinkin järjestyksessä 1) jeah, just tämmöistähän sitä pelättiin kun Disney LFL:n osti, 2) tai no, voishan se olla siisti ja 3) ketä tässä huijataan, lokaalina menisin kummiskin minäkin.

Luke’s Change : An Inside Job (Youtube)
Erinomaisen hauska video, jonka parodia tosin osoittaa SW:n lisäksi (tai sitä enemmän) 9/11-salaliittojen ja finanssikriisidokkarien suuntaan.

Total Film: Everybody wants to be in the Star Wars sequels except for Jason Statham
Video, joka osoittaa ennen kaikkea, että enemmistö Hollywoodin it-näyttelijöistä ei tiedä Star Warsista mitään, mutta tahtoisi kappas vain mielellään mukaan Isoon Varmaan Hittiin. Jopa Ewan McGregor palaisi mielellään, liekö dementia vaivana vai pankkitilin saldo innoittajana. Pointsit Mila Kunisille rehdistä trekkifaniuden tunnustamisesta!

Epic Star Wars gifs
Enpä sano tästä sen enempää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s